de siste dagene

Heisann! Jeg har vert utrolig dårlig å blogge i det siste, men jeg skal sjerpe meg! Hehe, nå skal dere bare få en liten update på hva jeg har gjort de siste dagene.

Torsdag: 

På torsdag var hele 9ende på fjelltur. Vi gikk opp til Rollonhytta også videre opp til vardane(?), også ned til langevågen der vi ble hentet av bussen. Utrolig lang tur! Men det var på en måte koslig. Jeg tok bilder åsant, men jeg har kameraet mitt oppe hos Edel så jeg kan legge ut noen bilder når jeg får det igjen.
Senere på kvelden var jeg i bursdag til ei av bestejentene mine Edel! Vi hørte på musikk, spiste og bare hadde det kjekt, en veldig digg kveld. 


Bestejenta dette her!!<3


Hele gjengen! Untatt guttene da.

Fredag:

Igår var første dagen av høstferien. 9abc hadde nemlig avsluttning på fjellet dagen før. Så vi hadee fri igår mens 9def var på skolen, hehe, deilig å vite at de var der å hadde prøver åsant mens vi lå og sov. Jeg lå vell egentlig bare å slasket meg hele dagen. Men på kvelden dro jeg bort til June, og der hadde vi filmkveld me Marius og Marcus. Koslig!

Idag:

Idag skal jeg i bursdag til Malin søta. Men dit skal jeg ikke før i åtte tiden, så jeg må vell finne på noe å gjøre i mellom tiden. Jeg skal sikkert bruke 2 timer på å stelle meg og velge hvilken kjole jeg skal ha på meg, så jeg må vell begynne snart. Tidligere idag har jeg ryddet rommet mitt og badet, også har jeg spist chips til frokost. Matvrak<3
-//VOH

Ingen Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronica

19, Ålesund

bloglovin bloglovin
hits