pakke i posten 2

Igår kom denne pakken i posten:Og inne i den var det:Litt om produktene.

LIPFINITY LIP TINT: Med dette produktet har vi tegnet on reglene for leppefarge. Lipfinity Lip Tint er ''kissproof'' fargen du knapt føler. LIp Tint gjør det enkelt å ha der gøy med makeup. Påføres på rene lepper. Legg lag på lag for å forsterke fargeintensiteten. Kyss farvel til den gamle leppestiften!

Jeg syns denne var deilig på leppene mine, og den var 100% 'kissproof'''. Den har en litt rar men søt lukt, og den var alt i alt ganske bra. Tror jeg skal kjøpe den i flere farger.

FALSE LASH EFFECT FUSION MASCARA: Vår største børste noensinne for 100% volum, og vår ultimate formula for 100% lengde, samlet i en og samme mascara. 

En veldig god mascara, følte at vippene mine ble lange og fyldige uten at det ble klumper.

LIQUID EFFECT EYELINER: Intensiteten som en flytende eyeliner og enkelheten fra en tradisjonell penn. Kommer i et spennende spekter av farger.

Likte fargen, ellers var den vell som alle andre eyelinere bare litt mer ''flytende''.

SMOKY EYE EFFECT EYESHADOW: 2-trinns øyeskygge som finnes i en serie av profesjonelt matchede farger som er fantastisk enkle å jobbe med. Sotede øyne har aldri vært enklere. 

Skikkelig enkel å ta på, kanskje litt for ''kleimete'' men ellers helt greit. Jeg bruker vanligvis  sanne ''tørre'' øyeskygger, så jeg vet ikke helt om den var bra eller dårlig elns.Takk blogg.no for at jeg ble en av de 200 utvalgte til å prøve disse max factor produktene. 


-//VOH 

maxutvalgt
Stikkord:

2 Kommentarer

mariell orseth

25.09.2011 kl.14:24

åå så kult! heldig ♥

Hanna Jensen

25.09.2011 kl.18:23

heldig!:))

Skriv en ny kommentar

Veronica

19, Ålesund

bloglovin bloglovin
hits